NU SHORE-TO-SHIP OG STÅLBRO TEAM PÅ PLADS

Vi er kommet godt fra start, og vores TEAM vokser i Depenbrock Skandinavia.

Shore-to-Ship installationer samt faste og bevægelige stålbroer

Uanset om det er en Shore-to-Ship installation eller en bevægelig brokonstruktion, har Depenbrock Scandinavia et af Skandinaviens førende og kompetente teams til design, fremstilling, installation og udførelse af dit projekt.

Velkommen til Senior Salgs- og Designchef Bjarne Bach Nielsen, Senior Projektleder Kalle Poulsen og Senior Projektleder Torsten Thygesen.

Bjarne Bach Nielsen – ”the grand old man” – indenfor Shore-to-Ship og bevægelige bro design og installation i Skandinavien. Han har været involveret i mere end +120 nøglefærdige projekter i løbet af de sidste 25 år hos Bladt Industries Infrastruktur – og er nu en del af Depenbrock Scandinavia.

Kalle Poulsen tager både del i projekteringen og udførelsen af projekterne. Som tidligere svejser og senere marineingeniør ved han, hvordan man integrerer detaljerne i stålkonstruktionen i design og udførelsen heraf. Erfaringer inden for stål, men også mekaniske og hydrauliske konstruktioner blev brugt flittigt på hans seneste opgave som projektleder for NY Halmstad Ro-Ro og passagerlandgang.

Torsten Thygesen har arbejdet indenfor Havn & Marine området som entreprenør gennem de sidste 25 år. Han har erfaring med maritime operationer såsom spuns og pæle offshore, stenmolebyggeri og dredging arbejder samt generelle anlægsprojekter. Torsten hjælper i øjeblikket vores søsterselskab Depenbrock Ingeniörwasserbau med et stort projekt i Klaipeda.

En del af TEAMET besøgte vores hovedkontor i Stemwede i Tyskland for at udveksle erfaringer med vores moderselskab Depenbrock – her sammen med 4. generations direktør Eric Depenbrock.

Vil du vide mere?
Har du lyst til at vende dit næste Shore-to-Ship eller broprojekt, er du velkommen til at kontakte:

Bjarne Bach Nielsen
Email: B.Bach@remove-this.depenbrock.dk
Mobile: +45 2171 4316

Kalle Poulsen
Email: K.Poulsen@remove-this.depenbrock.dk
Mobile: +45 4188 4316