Så er vi her igen!

I Depenbrock Scandinavia kan vi ikke lade være med at udfordre os selv med spektakulære projekter.

Depenbrock har indgået en samarbejdsaftale med Artcenter Spritten i Aalborg. Vi bistår Artcenter Spritten med at gøre kunstværket Cloud City bygbart og herefter at eksekvere projektet.
Cloud City er et fantastisk og komplekst kunstværk med en helt unik form, som er designet af Thomas Saranceno. Selve hovedkonstruktion er opbygget af 68 kuber, og hele kunstværket er 40 meter langt, 25 meter bredt og 35 meter højt – så stort, at besøgende kan gå rundt inde i ”skyen”.
Hvad kan Depenbrock Scandinavia tilføre projektet? In-house har projekteamet tilsammen mere end 160 års arbejdserfaring med i bagagen. Vi har gennem tiden designet og monteret et hav af stålbroer, bevægelige broklapper og spektakulære arkitektoniske bygningsværker, som har været med til at løfte barren rent æstetisk i Norden.

Det familieejede entreprenørselskab Depenbrock GmbH blev stiftet i 1928 i Tyskland. Depenbrock er en stor og solid aktør i det Skandinaviske og Nordeuropæiske marked med speciale i stålkonstruktioner, vandbygning samt alle traditionelle entreprenørdiscipliner.

I Depenbrock Scandinavia er vi utrolig stolte af, at Artcenter Spritten har vist os tillid til at kunne løse opgaven, der helt sikkert igen, vil udfordre os fagligt.

Her kan du se den tilrettede video til LinkedIn