Vi udvider holdet hos Depenbrock Scandinavia!

Randers NV:

Camilla Thomsen og Alexander Rosenberg

Vi er glade for at introducere vores to nye stjerner, der bringer frisk energi til vores team!

Camilla Thomsen er blevet en del af vores team som Administration & Project Secretary fra den 1. februar. Med hendes omfattende erfaring inden for administrative opgaver og planlægning, vil Camilla være en uvurderlig tilføjelse til vores hold.

Og fra den 1. marts byder vi velkommen til Alexander Rosenberg, vores nye Tekniske Designer. Med en solid baggrund inden for svejsning, teknisk design og projektledelse vil Alexander bidrage til vores tekniske ekspertise og innovation.

Vi er meget glade for at have dem med ombord og ser frem til at arbejde sammen om at fortsætte vores succesfulde projekter!

Depenbrock Scandinavia ApS er en del af Depenbrock Bau GmbH & Co. KG-koncernen med en stærk historie og dedikerede medarbejdere. Vi specialiserer os i turnkey projekter, hoved- og underentrepriser inden for havnebyggeri, Shore-to-Ship, anlægsarbejde og stålkonstruktioner.

Er du interesseret i at være en del af vores team eller ønsker du at vide mere om vores projekter? Kontakt os gerne, vi ser frem til at høre fra dig!